Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید گندم به بالای ۱۳ میلیون تن برسد.

علیقلی ایمانی نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران  با اشاره به اینکه مجموع سطح زیر کشت گندم به ۶ میلیون هکتار رسید، اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت مزارع از نظر مرحله داشت به جز ۲ تا ۳ استان به سبب بارندگی‌های مناسب خوب است که امیدواریم این روند ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به آنکه کشت محصول با عوامل قهری و طبیعی و اقلیم سرو کار دارد، به همین خاطر پیش‌بینی تولید کمی‌ دشوار است. اما برآورد‌ها حاکی از آن است که عملکرد گندم به بالای ۱۳ میلیون تن برسد.

 

ایمانی ادامه داد: با اصلاح قانون خرید تضمینی گندم، انتظار می‌رود هر چه سریع‌تر نرخ خرید تضمینی به علت بالا بودن هزینه‌های تولید اصلاح شود، در غیر این صورت کشاورز سودی عایدش نمی‌شود که در آینده تولید تاثیر سو دارد.

ایمانی با بیان اینکه قیمت هر لیتر سم افزایش چندبرابری داشته است، گفت: کشاورز در دوره قبل هر لیتر سم را ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان خریداری می‌کرد که متاسفانه با افزایش چندبرابری به ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان رسیده است که امیدواریم شورای قیمت گذاری هر چه سریع‌تر شکل بگیرد.

نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: در هفته گذشته ۳ عضو ناظر کمیسیون انتخاب شدند و وزیر طی نامه‌ای به استان‌ها خواستار معرفی کشاورزان برتر شده است تا در این شورا قرار بگیرند.

به گفته او، اگر دولتمردان قیمت منصفانه را برای تولید در نظر بگیرند، در سال جهش تولید کشاورزان با اطمینان بیشتری، هزینه‌ها را از طریق سیستم بانکی یا کشاورز کارت پرداخت می‌کنند.

ایمانی درباره آخرین جزئیات تامین کود فسفاته و پتاسه بیان کرد: برخی کشاورزان به علت عدم توان مالی نتوانستند کود فسفاته و پتاسه مصرف کنند، به همین خاطر توصیه می‌شود که از ریز مغذی‌ها که دارای مقداری پتاس است، استفاده کنند تا جبران عدم کود مصرفی شود.

او در پایان تامین کود اوره را مناسب دانست و گفت: در حال حاضر وضعیت گاز به علت سرما دچار مشکل شده است، به همین خاطر باید تدابیری برای کاهش توزیع کود اوره بیندیشند تا با تامین خوراک پتروشیمی‎ها، تولید دچار چالش نشود.

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت:️ بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف منتقل شده‌اند و فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در حال انجام است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  نبی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ارتباط با وضعیت ذخایر گندم استان بعد از سیل اخیر اظهار داشت: ️با اطلاع‌رسانی هواشناسی و پس از برگزاری نشست‌های مدیریت بحران، گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.

وی افزود:️ بیش از 510 هزار تن گندم به مراکز مسقف منتقل شده‌اند و فقط 7 درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.

سامانه جامع فناوری اطلاعات خرید تضمینی گندم آغاز به‌کار کرد

بنابر این گزارش اما اسدی رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان در باره وضعیت گندم های آماده برداشت اظهار داشت: در طوفان و بارندگی‌های اخیر، به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی افزود: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده و امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • ناصر میرواحدی در آلمان بستری شد
  • ناصر میرواحدی رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • عکس‌| رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد