Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا ، آرام حلیم فرماندار بیله سوار در جلسه هماهنگی کارگروه کشاورزی این گفت که خرید محصولات کشاورزی در قالب سیاست قیمت تضمینی از طریق بورس کالای ایران با ظرفیت کشاورزی و امکانات ذخیره سازی و تولید این شهرستان متناسب نیست.
وی بیان کرد افزود: ظرفیت پایین انبارها و سیلوهای شهرستان، اعلام عدم حمل گندم توسط شرکت غله و همچنین واگذاری شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 7 به بخش خصوصی در قالب قیمت تضمینی بورس کالا، عملاً باعث بلاتکلیفی در تصمیم گیری و برنامه ریزی ها در امر خرید خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بیش از 40درصد گندم استان در شهرستان بیله سوار برداشت می شود و عدم حمل گندم از مراکز خرید در قالب سیاست قیمت تضمینی از طریق بورس کالای ایران باعث خواهد شد مراکز خرید در همان روزهای اول خرید به حداکثر ظرفیت ذخیره سازی برسد و این امر باعث بلاتکلیفی کشاورزان هم در برداشت ، خرید و ایجاد صف های طولانی را برای کشاورزان به همراه خواهد داشت.
حلیم با انتقاد از سیاست های خرید محصولات کشاورزی در قالب بورس کالا که شامل استان اردبیل نیز است، گفت: عدم تأیید انبار های بخش خصوصی شهرستان توسط بورس کالا برای خرید جو بدلیل ظرفیت پایین تر از پنج هزار تن که با استانداردهای بورس مطابقت نداشته و اعلام شرکت پشتیبانی امور دام استان مبنی بر تحویل جو به مراکز خرید در شهرستانهای مورد تایید نیز باعث افزایش هزینه حمل و سردرگمی کشاورزان بیله سوار خواهد بود.
وی همچنین خواستار تعیین و تکلیف نحوه خرید محصول کلزا در شهرستان شد و افزود: خرید محصولات جو و کلزا از 13 خرداد و گندم از 18 خرداد ماه شروع خواهد شد.
فرماندار بیله سوار با اشاره به اینکه سیاست قیمت تضمینی در قالب بورس افزود: حسن اجرای این طرح این است که وجه فروش محصول کشاورزان در بورس کالا در کوتاه ترین زمان به حساب آنها کشاورزان واریز می شود، همچنین آمار و قیمت محصولات شفاف و منطقی و انگیزه کشاورزان برای تولید محصولات با حجم و کیفیت بیشتر دوچندان می شود چراکه هر محصولی برای فروش در بورس کالا باید دارای یکسری استانداردها باشد.
فرماندار بیله سوار افزود: مسائل و مشکلات ناشی از خرید محصولات کشاورزی در قالب بورس کالا طی مکاتبات با استانداری اردبیل و مدیریت جهاد کشاورزی استان و همچنین وزارت کشاورزی مطرح شده و خواستار تعیین و تکلیف روند خرید محصولات کشاورزی تا آغاز برداشت هستیم.
سال زراعی گذشته در استان اردبیل 730 هزار تن گندم تولید شد که این از این میزان 40درصد در شهرستان بیله سوار مغان ااستحصال گشت.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
6018/6016

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد

عباس اشکانی گفت: ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.

وی گفت: در سال زراعی   ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچیتان به زیر کشت گندم رفته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده‌اند.

وی با اشاره به رشد بیش از ۱۰۰ درصدی میزان کشت قراردادی گندم در سیستان و بلوچستان نسبت به تعهد کشت قراردادی به وزارت جهاد کشاورزی افزود: خوشبختانه کشاورزان در سال زراعی جاری استقبال خوبی برای کشت قراردادی داشته‌اند.

اشکانی تصریح کرد: امسال ۱۶ مرکز خرید در سطح استان، کار خرید گندم از گندمکاران را انجام خواهند داد.

وی در خصوص قیمت گندم سال زراعی جاری بیان کرد: نرخ پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی و دورروم به ترتیب ۱۷۵ هزار ریال و ۱۸۰ هزار ریال تعیین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • بحران آب در مغان جدی است
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی